underwear

SEPTEMBER Underwear

Donkerstraat 25

3841 CA  Harderwijk

(0341) 42 96 43 info@septemberunderwear.nl


 

VASTE KLANTENKORTING

Wij hebben voor u een stempelkaart waarop u bij iedere € 25,00 bestede aankoop één stempel ontvangt. Bij inlevering van een volle kaart (25 stempels) krijgt u € 30,00 korting op uw aankoop. Deze actie geldt niet bij aanbiedingen en afgeprijsde artikelen.


COUPEUSE

Om het voor u goed pas te maken is er soms een kleine aanpassing nodig. Daarvoor nemen wij de coupeusekosten voor onze rekening.

Deze service geldt niet bij aanbiedingen en afgeprijsde artikelen.


CADEAUBON

Met onze mooi ingepakte cadeaubon kunt u uw partner, dochter of vriendin bijzonder verrassen. De waarde van de bon kunt u zelf bepalen.
LINGERIE CADEAU GEVEN

Wilt u liever een lingeriesetje geven, dan kunnen wij samen met u de keuze bepalen. Dit geldt natuurlijk ook voor badkleding en nachtmode. Van onze klanten weten wij vaak de maten en persoonlijke voorkeur.

Mocht er bij de "gelukkige" toch enige twijfel bestaan, dan zien wij haar graag in de winkel om het alsnog helemaal naar haar zin te maken.


WINKELEN OP AFSPRAAK

Ook buiten onze openingstijden willen wij u graag van dienst zijn.

Hebt u een drukke agenda…komt u van ver…of kunt u om privéreden niet in de winkel komen tijdens onze openingstijden? Neem gerust contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.


VRIENDINNENAVOND

Willen jullie als vriendinnen leuk samen shoppen? Dat kan ook bij ons.

Neem voor meer info contact met ons op, dan prikken we samen een speciale afspraak.