underwear

SEPTEMBER Underwear

Donkerstraat 25

3841 CA  Harderwijk

(0341) 42 96 43 info@septemberunderwear.nl


 

PERSOONLIJK EN VERTROUWD

September Underwear is dè speciaalzaak in lingerie, been en badmode in de gezellige binnenstad van gastvrij Harderwijk. Gisèl Hop en haar team werken al 16 jaar met veel plezier samen met maar één doel tevreden klanten.


Onze winkel staat voor plezierige sfeer, persoonlijke aandacht en vertrouwd advies. Hoe denken onze klanten daarover? Of het nu om een panty, mooi setje of bikini gaat, je gaat altijd blij de winkel uit, zo vertelt Erika den Besten. En zij is niet de enige klant die er zo over denkt.


Esther Rozeboom uit Hierden: "De goede sfeer en de professionele aanpak van Gisèl en haar collega's maken September lekker toegankelijk. Ze pakken altijd de juiste maat en zorgen met perfect  aansluitend damesondergoed dat het strak en goed in vorm zit. Fijn dat ik hier ook voor kwalitatieve panty’s en onderbroeken voor manlief kan slagen.”


Caroline Brouwer uit Utrecht: "Dat je vanuit Utrecht naar Harderwijk rijdt om lingerie te kopen, zegt volgens mij alles over de kwaliteit van September. Ik doe het nu geloof ik al ruim tien jaar. En dat zegt natuurlijk helemaal alles.”


Erika den Besten uit Den Haag: “Vanaf het eerste begin kom ik hier al winkelen. Waar ter wereld ik ook gewoond heb en woon, mijn lingerie werd en wordt bij September gekocht. Gisel, Hilda en Marion zijn lieve, kundige vrouwen die je lingerie laten kopen die past en waar je je mooi in voelt. lk loop altijd blij de winkel uit.


“Ja,...van zulke leuke recensies worden ook wij heel blij” sluit Gisel zelf met een glimlach af.

(Bron:  Harderwijker Magazine)SEPTEMBERNIEUWTJES

Wij houden u graag per mail op de hoogte van bijzondere "September-nieuwtjes", zoals een aantrekkelijke actie, een bijzonder event en een aankomende opruiming. Meldt u zich hier aan voor onze nieuwsbrief.